ALD Otomotiv, Free2move eSolutions ile birlikte

Hasan

Member
25 Nisan 2023 19:10

Ortak amaç, sıfır emisyonlu veya plug-in hibrit araçların şarj edilmesini kolaylaştırarak elektrikli mobiliteyi teşvik etmektir.

Görev

işini üreten misyon ALD Otomotiv ile free2move eÇözümleri geleceğin hareketliliğine geçiş aşamasını hızlandırarak araçların şarj edilmesini kolaylaştırmaktır. Üç noktaya çevrilmiş, hakkında konuşuyoruz eko-sürdürülebilirlik, elektrikli mobiliteye kolay erişim ve yeniden şarj etme özgürlüğü. Bu nedenle iki şirket, uzun süreli araç kiralamayı seçen müşteriler için bir teklif geliştirdi. elektrikli araç veya plug-in hibrit ALD Otomotiv ile.

teklifin detayları

Bireylere, profesyonellere ve küçük işletmelere özel mobilite çözümü ALD Green olarak adlandırılır: aylık taksit ödemesi, müşterinin elektrikli araç sürmek ve olağan ve olağanüstü bakım, RCA dahil olmak üzere yasal korumaya kadar tüm kiralama hizmetlerine erişim. Uzun süreli kiralama sözleşmesinde; kontör hizmetleri dahil şarj cihazı gibi ihtiyaçlarınıza en uygun kolay Wallbox Free2move eSolutions tarafından, kullanımı kolay bir tak ve çalıştır “cihaz”. Teknik olarak elektrikli otomobili veya plug-in hibriti 2,3 kW’ta şarj etmek için garajdaki veya park alanındaki bir Schuko prizine bağlamak yeterlidir. ALD Green’den yararlanmak isteyen müşteriler de başvurabilir easyWallbox’ın kurulumu 7,4 kW’a kadar şarj etmek için.

Move 2025 stratejisi

ALD Automotive Italia Ticaret ve Pazarlama Direktörü Antonio Stanisci, Free2move eSolutions ile yapılan anlaşmayı temel bir adım olarak görüyor: “Elektrikli araçların payında önümüzdeki üç yıl içinde teslim edilen yeni arabaların yaklaşık %30’una eşit bir artış öngören “Move 2025” Grup stratejisiyle tam bir uyum içinde elektriğe geçişi desteklemek için önemli bir adım daha atıyoruz. Free2move eSolutions’ın COO’su Francesco Calcara da müşterinin elektrikli bir araba kullanmaya çok fazla endişe duymadan yaklaşma fırsatını artıran anlaşmanın önemini doğruluyor: “ALD Green ile geleceğin e-mobiliteye geçişini destekliyoruz. ALD Otomotiv gibi önemli bir partnerle yan yana olmamız, kiralama sektöründe bile her ihtiyaca çözüm sunabilmemizi sağlıyor ve çok yönlü ürün ve hizmetlerimiz sayesinde hibrit veya elektrikli araç tercih edenlerin her türlü ihtiyacına cevap veriyoruz. arabalarını şarj etme deneyimini daha kolay ve rahat hale getirmek”.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili