Avrupa’da Lancia’nın Rönesansı

Hasan

Member
Lancia’nın tarihi Avrupa’ya dönüyor

Ülkemiz dışındaki yeni Lancia ağı bir gerçektir ve süreçteki bir sonraki adımı temsil eder. markanın uluslararasılaşması. Lancia bu nedenle bazı temel temel kriterlere bağlı kalarak Avrupa ülkelerini ve ilgili dağıtım ağını seçmiştir. “Made in Italy” sevgisini ve tutkusunu yansıtan, İspanya, Belçika, Fransa ve Portekiz üst sıralarda yer alırken, online satışlardan bahsedersek,Hollanda ve Almanya Ben ön sıradayım. Dağıtım modelinin yenilenmesi süreci, yenisinin tanıtımı ile başlatıldı. Kurumsal kimlik Yeni Ypsilon’un lansmanı için 2024’ün ilk yarısına kadar hazır olması gereken tüm İtalyan ve yabancı ağda yerinde. Lancia’ya göre, yeni model verimli ve yenilikçi olmalı ve temel bir konsepte dayanmalıdır: tavizsiz kalite. İtalyan markasının stratejisine göre, yeni showroomlar müşteriye hem çevrimiçi hem de çevrimdışı tamamen sürükleyici bir deneyim sunabilmeli, mimari ve İtalyan mimarisinden ilham alan malzemeler, renkler ve detaylara gösterilen özenle ev hissi uyandırmalıdır. tasarım.

Lancia'nın Rönesansı Avrupa'da - fotoğraf 2

Lancia Basın Ofisi
Lancia, dönüşün aşamalarına harika bir tarzla saygı duyuyor

Lancia, İtalya’da ve Avrupa’da yeniden lansman için yol haritasını inceledikten, planladıktan ve tanımladıktan sonra, çok hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. Stellantis stratejik planı Avrupa premium pazarında güvenilir, saygın ve arzu edilen bir marka olarak Lancia’nın yeni imajını üç temel sütun üzerinden oluşturma görevini üstlenen “Dare Forward” olarak atandı: elektrifikasyon, kalite ve sürdürülebilirlik. Stratejik plan, 10 yıllık bir operasyon vizyonuna sahiptir ve bu vizyon, Lancia’yı pazarda bir kahraman olarak görmektedir. üç yeni model, 2024’ten itibaren iki yılda bir Yeni Ypsilon’un sunumuyla. 2026’dan itibaren Lancia yalnızca %100 elektrikli modeller üretecek ve 2028’den itibaren yalnızca %100 elektrikli otomobiller satacak.

Lancia'nın Rönesansı Avrupa'ya iniyor - fotoğraf 3

Lancia Basın Ofisi
Lancia CEO’su Luca Napolitano’nun onayı

Lancia markasının CEO’su Luca Napolitano, “İleriye Cesaret Et” stratejik planının geçerliliğini ve etkinliğini doğruladı: “Bugün Lancia’nın rönesansında onu Avrupa premium pazarında arzu edilen, saygı duyulan ve güvenilir bir marka yapmak için bir adım daha atıldı. 10 yıllık stratejik planı açıkladıktan, yeni bir logo sunduktan ve ilk İtalyan showroom’unda yeni Kurumsal Kimliği uyguladıktan sonra, stratejimizi ve uluslararasılaşma planımızı sunduğumuz Torino’daki tüm potansiyel yeni bayilerle tanıştık. Ve bugün Lancia 6 ülkede en iyi 40 bayiyi belirliyor: İspanya, Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika ve Portekiz. Aslında bunlar, Yeni Ypsilon’un gelişiyle Lancia’nın “ineceği” ilk pazarlar olacak. 2024’ün ilk yarısına kadar birçok büyük Avrupa şehrinde 70 yeni bayilik atayacağız. Bizimki, ödün vermeyen kalite ile karakterize edilen yenilikçi bir dağıtım modeli olacaktır: büyük teşhir salonlarına ihtiyaç duymadan ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak yüksek düzeyde kalite sunma niyetiyle belirli sayıda satıcı. Bugün Lancia, bir sonraki randevuyu beklerken tarihinin başka bir sayfasını yazıyor”. eğer ilk 116 yıllık tarih Zarafet, stil ve yeniliği güçlü yönleri haline getiren bir marka tarafından yazılan Lancia, sürdürülebilirlik, müşterinin merkeziyetçiliği ve sosyal sorumluluğa özel odaklanma sayesinde daha fazlasını deneyimlemeye hazırlanıyor.