Filmlerden farklı olarak oynadığımız oyunlarda bulunan karakterlerle daha fazla etkileşime giriyoruz. Öncelikle birebir diyaloğa girebilmemiz, kimi vakit o karakteri denetim edebilmemiz üzere etkenler bizi oyun karakterlerine daha fazlaca yaklaştırıyor. Pekala bu karakterlere ne kadar hakimsin?
Bugün sizlere siluetini ve kendi ağzından vereceğimiz birkaç ufak bilgiyle hangi oyun karakterini sorduğumuzu bulmanızı isteyeceğiz. Hazırsanız testimize çabucak geçelim.
Silueti ve birkaç ipucuyla bu isimlerin kim olduğunu bulabilir misin?
Herkes beni bıyığımla tanıyor. Sahiden de farklı bir bıyığım var. Savaşmak benden sorulur. Yanımdaki askerlere direktif vererek onları yönlendirmeyi severim.
A) General Shepherd
B) Captain Price
C) Vladimir Makarov
D) Mike Powell
Cevap için tıkla!
Beni öldürmek hayli da kolay değildir. Çatılara tırmanıp atlamak üzere şeyler çocuk oyuncağı gibi geliyor bana. bununla birlikte dünyanın en ünlü ressam/mucitlerinden biriyle arkadaşım.
A) Geralt
B) Lara Croft
C) Ezio Auditore
D) The Master Chief
Cevap için tıkla!
Bir ölçü meraklı olduğumu söyleyebilirim. Bu merağım başıma bir epeyce sorun açtı lakin huyumdan vazgeçmedim. Adalar ve kayıp şeyleri bulmak uzmanlık alanım.
A) Lara Croft
B) Chloe
C) Aveline de Grandpré
D) Nathan Drake
Cevap için tıkla!
Zor bir hayat geçirdim. Öncelikle beni fazlaca seven insan var. olağan olarak bir o kadar nefret eden insan bulunuyor. İçimde denetimi epeyce sıkıntı bir güç var. aslına bakarsanız bu güç niçiniyle başıma bir epey olay geldi.
A) Faith Connors
B) Ciri
C) Aloy
D) Jill Valentine
Cevap için tıkla!
Benim bir yeminim var. Ailemin itikamını alacağım. İlahlarla da aram pek âlâ değil. Yaşadığım deneyimler, rablerin fazlaca da yeterli olmadığını bana gösterdi. Ben de onları öldürmeyi tercih ettim.
A) Zeus
B) Thor
C) Kratos
D) Laufey
Cevap için tıkla!
Aksiyon dolu bir ömrüm var. bir epeyce sefer mevtle burun buruna geldim. niçinse daima kendimi gizemli olaylar içerisinde buluyorum.
A) Lara Croft
B) Nathan Drake
C) Max Payne
D) Ezio Auditore
Cevap için tıkla!
Ben ne bir kahramanım ne de makûs adam. Yaşadıklarım beni şekillendiren şeylerdir. Hatta cinsiyetim konusunda da net bir şey söyleyemiyorum. Aslında gayem tüm organik hayatı yok etmek isteyen bir düşmanı durdurmak.
A) The Master Chief
B) Gordon Freeman
C) Sam Fisher
D) Commander Sheppard
Cevap için tıkla!
Aslında epey güç bir dünyaya doğdum ben. Bir mantar tarafınca enfekte olan beşerler niçiniyle medeniyeitn durma noktasına geldiği bir dünya. Bu dünyayı kurtarma ihtimalim bulunuyor ancak bunun sonuçları epey ağır olabilir.
A) Ellie Williams
B) Elena Fisher
C) Alyx Vance
D) Jill Valentine
Cevap için tıkla!
Prensesi kurtarmak için koşmadığım yollar, tırmanmadığım borular kalmadı. Kendi işim tesisatçılık lakin ömrümün büyük kısmını prensesin peşinden koşarken geçirdim diyebilirim.
A) Mario
B) Toad
C) Luigi
D) Sonic
Cevap için tıkla!
Herkes kendi açısından haklı olabilir. Benim yaptıklarımı herkes onaylamak zorunda değil. Yanlış ve doğrularıma karşın gücümü sınamaya çalışacaklar iki sefer düşünmeliler.
A) Death
B) Kratos
C) Alex Mercer
D) Sylvanas Windrunner
Cevap için tıkla!
Benim dünyam keskin sınırları olmasına karşın hayli geniş. Madencilik yapıp kentler yapan birisiyim. Gariptir ki birçok kişi beni tanır fakat ismimi bilmez.
A) Browser
B) Cortana
C) Steve
D) Joel
Cevap için tıkla!
İçime kapanık bir beşerim. Bere takarım ve dövmeleri severim. Asi bir karakterim var ancak olağan olarak bunların bir niçini var.
A) Chloe Price
B) Elena Fisher
C) Faith Connors
D) Chell
Cevap için tıkla!
Peki kaçta kaç yaptınız. Yorumlarda buluşalım.
Bugün sizlere siluetini ve kendi ağzından vereceğimiz birkaç ufak bilgiyle hangi oyun karakterini sorduğumuzu bulmanızı isteyeceğiz. Hazırsanız testimize çabucak geçelim.
Silueti ve birkaç ipucuyla bu isimlerin kim olduğunu bulabilir misin?
Herkes beni bıyığımla tanıyor. Sahiden de farklı bir bıyığım var. Savaşmak benden sorulur. Yanımdaki askerlere direktif vererek onları yönlendirmeyi severim.
A) General Shepherd
B) Captain Price
C) Vladimir Makarov
D) Mike Powell
Cevap için tıkla!
Beni öldürmek hayli da kolay değildir. Çatılara tırmanıp atlamak üzere şeyler çocuk oyuncağı gibi geliyor bana. bununla birlikte dünyanın en ünlü ressam/mucitlerinden biriyle arkadaşım.
A) Geralt
B) Lara Croft
C) Ezio Auditore
D) The Master Chief
Cevap için tıkla!
Bir ölçü meraklı olduğumu söyleyebilirim. Bu merağım başıma bir epeyce sorun açtı lakin huyumdan vazgeçmedim. Adalar ve kayıp şeyleri bulmak uzmanlık alanım.
A) Lara Croft
B) Chloe
C) Aveline de Grandpré
D) Nathan Drake
Cevap için tıkla!
Zor bir hayat geçirdim. Öncelikle beni fazlaca seven insan var. olağan olarak bir o kadar nefret eden insan bulunuyor. İçimde denetimi epeyce sıkıntı bir güç var. aslına bakarsanız bu güç niçiniyle başıma bir epey olay geldi.
A) Faith Connors
B) Ciri
C) Aloy
D) Jill Valentine
Cevap için tıkla!
Benim bir yeminim var. Ailemin itikamını alacağım. İlahlarla da aram pek âlâ değil. Yaşadığım deneyimler, rablerin fazlaca da yeterli olmadığını bana gösterdi. Ben de onları öldürmeyi tercih ettim.
A) Zeus
B) Thor
C) Kratos
D) Laufey
Cevap için tıkla!
Aksiyon dolu bir ömrüm var. bir epeyce sefer mevtle burun buruna geldim. niçinse daima kendimi gizemli olaylar içerisinde buluyorum.
A) Lara Croft
B) Nathan Drake
C) Max Payne
D) Ezio Auditore
Cevap için tıkla!
Ben ne bir kahramanım ne de makûs adam. Yaşadıklarım beni şekillendiren şeylerdir. Hatta cinsiyetim konusunda da net bir şey söyleyemiyorum. Aslında gayem tüm organik hayatı yok etmek isteyen bir düşmanı durdurmak.
A) The Master Chief
B) Gordon Freeman
C) Sam Fisher
D) Commander Sheppard
Cevap için tıkla!
Aslında epey güç bir dünyaya doğdum ben. Bir mantar tarafınca enfekte olan beşerler niçiniyle medeniyeitn durma noktasına geldiği bir dünya. Bu dünyayı kurtarma ihtimalim bulunuyor ancak bunun sonuçları epey ağır olabilir.
A) Ellie Williams
B) Elena Fisher
C) Alyx Vance
D) Jill Valentine
Cevap için tıkla!
Prensesi kurtarmak için koşmadığım yollar, tırmanmadığım borular kalmadı. Kendi işim tesisatçılık lakin ömrümün büyük kısmını prensesin peşinden koşarken geçirdim diyebilirim.
A) Mario
B) Toad
C) Luigi
D) Sonic
Cevap için tıkla!
Herkes kendi açısından haklı olabilir. Benim yaptıklarımı herkes onaylamak zorunda değil. Yanlış ve doğrularıma karşın gücümü sınamaya çalışacaklar iki sefer düşünmeliler.
A) Death
B) Kratos
C) Alex Mercer
D) Sylvanas Windrunner
Cevap için tıkla!
Benim dünyam keskin sınırları olmasına karşın hayli geniş. Madencilik yapıp kentler yapan birisiyim. Gariptir ki birçok kişi beni tanır fakat ismimi bilmez.
A) Browser
B) Cortana
C) Steve
D) Joel
Cevap için tıkla!
İçime kapanık bir beşerim. Bere takarım ve dövmeleri severim. Asi bir karakterim var ancak olağan olarak bunların bir niçini var.
A) Chloe Price
B) Elena Fisher
C) Faith Connors
D) Chell
Cevap için tıkla!
Peki kaçta kaç yaptınız. Yorumlarda buluşalım.