Hyundai N Vision 74 bir üretim otomobili olacak mı?

Hasan

Member
12 Mayıs 2023, 17:48

Ayın sonunda Hyundai’nin artık bir konsept değil, kesin bir üretim otomobili olan N Vision 74’ü açıklayacağına göre Kore medyasından geliyor.

1974 Pony Coupe’den ilham aldı

N Vision 74, geçen yılın Temmuz ayında Hyundai’nin özelliklerini ve tasarım aşamasında olan stilini geliştirerek “çıplak ortaya koymasından” bu yana aylardır halkın beğenisini kazandı. 1974 Pony Coupe’den ilham aldı. Belki de bu nedenle, ilerleyen zamanlarda Koreli üreticinin olası bir üreticiyle ilgilendiğinden asla resmi olarak söz edilmedi. seri üretim. Kore basını, Hyundai’nin 27 Mayıs’ta “Pony Day” adlı bir etkinliği sunacağı “günümüzden” haberler. seri modeli bu spor coupe’nin

Bir Hyundai N Vision 74, üretim aracı olmak üzere mi?  - fotoğraf 2

hyundai basın ofisi
Resmi iletişim yok

Kore basını tarafından yayınlanan diğer ayrıntılar, “Pony Günü” etkinliğinin gerçekleşeceğini doğruluyor. tasarım stüdyosunda Seul’deki Evin. Hyundai’den herhangi bir resmi tebligat, inkar bile gelmedi ama 27 Mayıs yakın ve önümüzdeki günlerde bu konuda bir şeyler söylenmesini bekliyoruz. Konsept hakkında konuşmaya dönersek, tanıtımı sırasında duyurulanlara kıyasla yeni bir şey bilmiyoruz. NVision 74fikri, Giorgetto Giugiaro’nun “kaleminden” doğan 1974 “Pony Coupé”nin çizgilerinden esinlenmiştir.

Bir Hyundai N Vision 74, üretim aracı olmak üzere mi?  - fotoğraf 3

hyundai basın ofisi
Hyundai N Vision 74’ün özellikleri

Hyundai N Vision 74’ün resmi görselleri, geçmişin süper otomobillerine yapılan açık referanslarla büyüleyici, sportif, agresif tasarım hakkında her şeyi şimdiden anlatıyor. Bunun yerine dikkat çeken teknik özellikler, belirli bir özelliğin benimsenmesiyle ilgilidir. hem yakıt hücrelerini hem de pili entegre eden kontrol yapısı. Bu şekilde, hücrelerdeki hidrojen, batarya tarafından verilen otonomiyi artırmak için bir menzil genişletici olarak kullanılır ve bu da bataryayı besler. iki arka elektrik motorumaksimum güç sunan 680 HP ve 900 Nm. Hyundai’ye göre N Vision 74, 250 km/s azami hıza ulaşma ve hızlı koşma yeteneğine sahip. 0’dan 100 km/sa hıza 4 saniyede. Koreli üreticinin beyan ettiği özerklik 600 kilometre ve dolu bir hidrojen deposu yaklaşık 5 dakika sürüyor.

Bir Hyundai N Vision 74, üretim aracı olmak üzere mi?  - fotoğraf 4

hyundai basın ofisi

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili