Yeni Jaecoo Super Hybrid teknolojik bir otomobildir ve ateşlemeden bu yana bunu kanıtladı: güç düğmesi kayboldu ve araba sadece gemiye erişerek ve kemeri sular altında bırakarak yanıyor. Mart ayında bir kez, her şeyden önce sessizlikSadece tarafından değil 90 kilometreye kadar elektrikli dişli (Şehirde 130 kilometre), aynı zamanda gerçek bir premium otomobilin bir özelliği olan ön cam ve ön pencereler için çift katmanlı lamine cam ile. Yolda özellikle takdir ettik Hibrit sistemin akışkanlığı: Otomatik yönetim modunda, elektrik kısımından termal motora geçiş (ve tersi) sürücü tarafından algılanamaz, bu da onu kesinlikle gelişmiş bir melez haline getiren bir özellik. Genel olarak, performans, yüksek güce rağmen sportif değildir, ancak bu, aileler için sessiz bir SUV olmak isteyen modelin ortamına uygundur. Bizi daha az ikna eden unsur direksiyonBu çok reaktif değildir ve sınırları dar karışımda her şeyden önce ortaya çıkar. WLTP döngüsünde ilan edilen tüketim, pil yükü ile pil şarjından 6.0 L/100 km'ye kadar değişir. Sonunda, paket Adalar 18 sürücü yardım sistemi ile çok eksiksiz.