Luvly O: yeni elektrikli mikro araba

Hasan

Member
30 Nisan 2023 17:13

İsveçli girişim, O parçalarını doğrudan evinize gönderiyor. İşte otomotiv dünyasına uygulanan “Ikea” sistemi. Şehir için tasarlanan bu küçük elektrikli otomobilin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Luvly yönteminin nasıl çalıştığını daha iyi açıklayalım

Bu küçük elektrikli otomobil tamamen demonte olarak müşteriye sevk ediliyor ancak hayata geçtiğinde (yani monte edildiğinde) iki kişilik elektrikli mikro otomobil görünümü alıyor, 270cm uzunluğunda153 cm genişliğinde ve 144 cm yüksekliğindedir. Özünde, boyutu bir smart’ınkine benzer, ancak fark, müşterinin onu “evde” rahat bir şekilde almasıdır. Aslında, koliler teslim edilecek uzmanlaşmış bir şirkette (muhtemelen müşteriye en yakın yerleşim bölgesinde bulunan) montajla kim ilgilenecek. Bu, yönetim maliyetlerinde gönderenin ve 10.000 Euro’ya eşit nihai satın alma maliyetinde alıcının lehine olan bir çözümdür.

Luvly O: monte edilecek yenilikçi elektrikli mikro araba - fotoğraf 3

Luvly
Luvly O’nun özellikleri

anlattıktan sonra düz paket nakliye sistemi Luvly O’nun teslimatına uygulandığında, teknik özelliklerine ilişkin elimizdeki bilgileri rapor ederiz. Adı LUV’den geliyor, yani Hafif Kentsel Araç ve sadece 380 kilogram ağırlığındaki ve maksimum hıza ulaşan bu mikro otomobil için ideal yaşam alanını açıkça gösteriyor. 90 km/s. Her biri 15 kilo ağırlığındaki iki modülden oluşan ve birlikte 6,4 kWh güç sunan bir batarya grubuna sahiptir. Araba yolda şarj edilebilir, ancak sonunda modüller evde de şarj etmek için çıkarılabilir.

Luvly O: monte edilecek yenilikçi elektrikli mikro araba - fotoğraf 2

Luvly
Özerklik ve güvenlik

Bir kez çırpıldığında, Luvly O 100 kilometre beyan edilen menzil ve mikro arabanın kompakt boyutlarına rağmen 267 litrelik bir bagajı var. Şimdiye kadar konuşmayla ilgili tam bir ayrıntı yok. emniyetAncak Luvly, O’yu enerji emiciler ve bir sandviç kompozit güvenlik kabuğu ile tasarladığını söyledi ve “bu teknolojinin, karşılaştırılabilir herhangi bir araç arasında açık ara en iyi pasif güvenliği sunduğuna” inandı.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili