Mercedes-Benz yeni MB.OS işletim sistemini tanıttı

Hasan

Member
10 Ocak 2024 09:05

Alman şirket, benzersiz bir sanal asistanla ve bu makalede keşfedeceğimiz diğer birçok yenilikle donatılmış yeni MB.OS işletim sistemini tanıttı.

MBUX, bu sadece uzak bir anı

Alman üreticinin aktardığına göre, MB.OS işletim sistemi MBUX sisteminden daha hızlı ve daha verimlidir bunu hepimiz biliyoruz. Bu evrimde sanal asistan, en doğal etkileşimde sesli yanıt ve kullanılabilirlik sağlayabiliyor, ancak aynı zamanda sürücünün alışkanlıklarına ve ruh durumuna göre doğru zamanda ayrıntılı önerileri nasıl tanıyacağını ve işleyeceğini de biliyor. Bu şekilde sanal asistan, ihtiyaç anında sürücüye daha dinamik ve ayrıntılı bir şekilde “yardımcı” olabiliyor. Sanal asistan duygularını ifade edebiliyor: Merkezi ekranda “beğen”, “kutla”, “gül” ve “onayla” mesajlarına göre renk ve simgeleri değiştiren bir yıldız alanı olarak görünür.

Mercedes-Benz basın ofisi
Navigasyonda yüksek kalite

MB.OS beraberinde şunları getiriyor: 3D navigasyon Sürücüye ve yolculara giderek daha ayrıntılı sürüş talimatlarıyla daha keskin çözünürlük sağlamak için bir video oyunu grafik motoru kullanıyor. Ekranlardaki navigasyon, tüm olası sürücü destek bilgilerini içerir ve aynı zamanda aslına sadık şekilde raporlama yapar. araçların varlığı Mercedes-Benz'inizin çevresinde bulunan işaretlerin yanı sıra artırılmış gerçeklikteki yol işaretleri ve talimatlar da mevcuttur. Hepsi bu kadar değil, çünkü grafik bilgilerin sunumunda binalar, günün saati ve hava koşulları da var.

Mercedes-Benz ve yapay zeka - fotoğraf 2

Kim vakit geçirmek ister?

Yeni özellikler arasında ayrıca Sesli ve Amazon Müzik, Dolby Atmos desteği sayesinde ses sistemi, hoparlörleri ve iç aydınlatmayı eğlence deneyimine göre senkronize ediyor. Ayrıca Mercedes-Benz ile anlaşma imzalandı. Sony Pictures Eğlence video akışı için ve atari oyunları için Antstream ile, ancak yalnızca araç park halindeyken veya 3. seviye sürüş yardımını kullanıyorsanız film izleyebilir veya oyun oynayabilirsiniz. MB.OS, yeni nesil CLA'da ilk kez sahneye çıkacak.

Mercedes-Benz ve yapay zeka - fotoğraf 4

SİZİN İÇİN İLGİNÇ OLABİLİR Mİ?

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

İlgili