Range Rover Sport P510e Otobiyografisi, Renault Clio yeniden tasarımı, yeni Jeep Wrangler, Suzuki GSX-8S

Hasan

Member
24 Nisan 2023 17:35

Motor Özel etkinliğimizde çok özel bir Range Rover Sport’un testini ve 2023 anahtarında Renault Clio ve Jeep Wrangler’ın tüm ayrıntılarını keşfedebilirsiniz. İki tekerlek için işte Suzuki GSX-8S.

Range Rover Sport P510e Otobiyografisi

Yeni Range Sport, hem emisyonları azaltmayı hem de performansı artırmayı amaçlayan elektrikli bir plug-in hibrit ile donatıldı. P510e’yi510 HP ile otobiyografi donanımı çok diskli debriyaj ve elektronik olarak kontrol edilen kilitlenebilir arka diferansiyel ile maksimum güç ve dört tekerlekten çekiş. Daha fazlasını öğrenmek için Özel Motor bölümümüze bakın.

Motors Special 2023: Range Rover Sport P510e Otobiyografisi, Renault Clio yeniden tasarımı, yeni Jeep Wrangler, Suzuki GSX-8S - fotoğraf 2

Renault Basın Ofisi
Renault Clio 2023

Beşinci nesil Clio için yeni görünüm ve yeni teknoloji teklifi yeniden şekillendirme orta yaş. Bu haftaki Special Motors’ta size, piyasaya sürüldüğü andan (1990) günümüze kadar başarılı bir model olan Fransız ‘segment B’nin tüm özelliklerini anlatıyoruz.

Özel Motorlar 2023: Range Rover Sport P510e Otobiyografisi, Renault Clio yeniden tasarımı, yeni Jeep Wrangler, Suzuki GSX-8S - fotoğraf 3

Jeep Basın Ofisi
Yeni Jeep Savaşçısı

İkonik Wrangler için kariyer ortası yeniden tasarımı, 2024 sürümü birkaç güncellemeden yararlanır. Amerika Birleşik Devletleri için model geçtiğimiz günlerde tanıtılırken, İtalya spesifikasyonlarına sahip versiyon sonbaharda tanıtılacak. Motors Special’da durdurulamaz Amerikan arazi aracının teknik özelliklerini öngörüyoruz.

Special Motors 2023: Range Rover Sport P510e Otobiyografisi, Renault Clio yeniden tasarımı, yeni Jeep Wrangler, Suzuki GSX-8S - fotoğraf 4

Suzuki Basın Ofisi
Suzuki GSX-8S

Nisan ortasından itibaren Yeni Suzuki GSX-8S teslimatları başladı, Hamamatsu üreticisinin yelpazesinde zamansız SV650 ile cesur GSX-S950 ve GSX-S1000 arasında yer alan sokak dövüşçüsü. Tüm haberleri en son Speciale Motori’de.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili