“Yolda Güvenlik” projesinin ikinci etabı başlıyor.

Hasan

Member
Trafik kazalarıyla mücadele etmek için

İtalya’da trafik kazalarında neredeyse %25’lik bir artışla karşı karşıya kalan Bridgestone ve İtalyan Kızıl Haçı, çok sayıda trafik kazası kurbanını mümkün olduğu kadar yenmek için güçlerini birleştirdi 2030’a kadarBirleşmiş Milletler tarafından belirlenen sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkıda bulunmak. Sonuçta bunlar şu ana kadar bizi rahatlatan rakamlar değil: 2022’de 165.889 trafik kazası (2021’e göre +%9,2) meydana geldi; bunların 3.159’u ölümcül (+%9,9) ve 223.475’i yaralı (+%9,2) oldu.

Böylece projenin ikinci aşaması başlıyor

Bulunan başarının ardından CRI Yeşil Kamplarıİtalya’nın 8 eyaletinden 8 ila 17 yaş arası 200 çocuğun eğlence ve eğitim faaliyetlerine katıldığı ücretsiz yaz kampları, Bridgestone ve İtalyan Kızıl Haçı, “Yolda Güvenlik – Hayat bir yolculuktur” projesinin ikinci aşamasını başlatıyor , Haydi bunu daha güvenli hale getirelim”, gençleri ve çok gençleri karayolu güvenliği konusunda bilinçlendirmeyi ve eğitmeyi hedefliyordu. Girişimin ikinci aşaması için; bu Ekim ayından Mart 2024’e kadar, faaliyetler okullara taşınacak ve burada 83 CRI Komitesi ortaokul ve lise düzeyindeki çocukları toplantılara ve eğitim kurslarına dahil edecek.

Yolda Güvenlik
Desteklenen faaliyetler

Kızlar ve erkekler hakkında 50 İtalyan eyaleti Bunu, CRI ve Bridgestone tarafından geliştirilen karayolu güvenliği eğitimi, riskli davranışların önlenmesi, araç bakımı, kaza durumunda müdahale ve ilk yardım konularına odaklanan faaliyetler izleyecek. Birleşmiş Milletler’in 2030 için belirlediği sürdürülebilir kalkınma hedefleri çerçevesinde Bridgestone ve İtalyan Kızıl Haçı, trafik kazalarından kaynaklanan küresel ölüm ve yaralanma sayısının yarıya indirilmesine aktif olarak katkıda bulunmak istiyor. “Yolda Güvenlik” devam edecek ve ardından “yolculuğunu” sonlandıracak Nisan’dan Haziran 2024’e kadar tüm girişimleri İtalyan meydanlarına taşımak, CRI Komiteleri ve Bridgestone çalışanlarının vatandaşları deneyimsel farkındalık ve bilgilendirme faaliyetlerine dahil edeceği yer.