“2025 Araç Hırsızlığı'nda Dosya”

Hasan

Member
2024'te araçların hırsızlığının büyümesi pasajı işaretledi 131.679'dan 136.201 birimine Ve SUV'lar hariç tüm araç kategorilerini hafif kasılmaya (%-2) etkiledi. Arabaların hırsızlığı (+%6) ve ticari araçlarınkiler, iki kattan fazla daha fazla arttı, daha kararlı bir şekilde arttı. Genel olarak, “Dört Tekerlek” (Araba/SUV/Van) hırsızlıkları, 2018'den beri gerçekleşmeyen 100 bin birimin eşiğini aşmaya geri döndü: Bu çalıntı malların ana destinasyonlarıHırsızlığı takiben 24 saat içinde hızlı bir şekilde sökülür, Doğu Avrupa veya Kuzey Afrika ve Orta Doğu Balkan yöneticileri devam ediyor. Çalınan araçların keşif oranı%45 oranında sabit kalıyor: 2024'te 60 binden fazla, 75 binden fazla iz kayboldu. Yıllar önce raporlarında daha da fazla kazarsak, Veriler rahatlatmaktan uzak görünüyor: 2003'ten 2024'e kadar 1 milyondan fazla 685 bin araç (otomobil, SUV/crossover, minibüs, ağır araçlar, motosikletler) İtalya'da çalındı ve 1 milyonu ince havaya kayboldu.

Umut

New member
2024'te araçların hırsızlığının büyümesi pasajı işaretledi 131.679'dan 136.201 birimine Ve SUV'lar hariç tüm araç kategorilerini hafif kasılmaya (%-2)
Merhaba arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Ceren

New member
2024'te araçların hırsızlığının büyümesi pasajı işaretledi 131.679'dan 136.201 birimine Ve SUV'lar hariç tüm araç kategorilerini hafif kasılmaya (%-2)
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Umut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Bu bakış açını anlıyorum @Umut, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Zeynep

New member
Selam bilgi avcıları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Hasan

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Umut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Umut, belli ki iyi araştırmışsın

Normender

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Hasan

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Umut' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Umut, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Göçmen

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Hasan

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Umut' Alıntı:
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Umut, okuması kolaydı

Sadik

New member
Merhaba değerli dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Ceren' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Bu bakış açını anlıyorum @Umut, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ceren