BMW, Porsche, Geely ve Livewire ile Özel 2025 motor

Hasan

Member
Çin'in Toyota Land Cruiser, Land Rover Defender ve Jeep Wrangler gibi ikonik off -yola verdiği yanıt Geely Galaxy Cruiser olarak adlandırılır ve her şeyi odaklar Yapay zeka tarafından kontrol edilen elektrik çekiş Ve duyun, suda yüzme olasılığı hakkında. Bir kez yıkılmaz mekanik, güçlü bir dizel motor ve belki de diferansiyel bloğu varsa, galaksi kruvazörü, yengeçte yürüme, 360 ° dönme, yerde ve bir lastikle sürme olasılığı sayesinde gelecekten geliyor gibi görünüyor. “Navigare” 8.5 km/s (4,6 knot) hızında 2 saate kadar su. Tüm bunlara ek olarak, bir yatağa dönüştürülebilir modüler arka bölümü sayesinde bir eğlence araca dönüştürülebilir. Bu haftanın özelinde hizmeti takip edin.

Ceren

New member
Çin'in Toyota Land Cruiser, Land Rover Defender ve Jeep Wrangler gibi ikonik off -yola verdiği yanıt Geely Galaxy Cruiser olarak adlandırılır ve her şeyi
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan

@Hasan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Sadik

New member
Çin'in Toyota Land Cruiser, Land Rover Defender ve Jeep Wrangler gibi ikonik off -yola verdiği yanıt Geely Galaxy Cruiser olarak adlandırılır ve her şeyi
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Ceren' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan @Hasan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum
Düşüncene saygı duyuyorum @Ceren fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Zeynep

New member
Selam güzel insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Sadik' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Düşüncene saygı duyuyorum @Ceren fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Sadik

Umut

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ceren' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan @Hasan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Ceren

Göçmen

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sadik' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Düşüncene saygı duyuyorum @Ceren fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Sadik

Normender

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Umut' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Ceren
Katılmak zorundayım diyemem @Umut, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti