İşte hibrid fiat 500'ün ilk fotoğrafları

Hasan

Member
Ne yazık ki, perde birimleri bazı bölümlerde “gizlenir” ve oradadır, ancak bu alanlarda onu tam elektrik varyantından ayıracak farklılıklar olabileceğini anlamamıza yardımcı olur. Örneğin, Ön tarafa bakarsak, Kapalı olarak, elektrikli yanma motorunu soğutmak için yararlı alt kısımdaki hava alımını gizlediğini hayal edebiliriz. Tank kapağı Bunun yerine aynı yuvarlak şekle sahiptir ve elektrik üzerinde benimsenen konumu, yani sağ arka tekerlek kemerlerinde korur. Geri Bir film, otomobilin adının yazılabileceğini kapsar: belki “Turin”? Hem ileri hem de arkada, parlak imzaların farkı yok ama bagaj kapısında 500 yazıyı görmedik … “Turin” için bir ipucu?

Normender

Global Mod
Global Mod
Ne yazık ki, perde birimleri bazı bölümlerde "gizlenir" ve oradadır, ancak bu alanlarda onu tam elektrik varyantından ayıracak farklılıklar olabileceğini
Selam ilgi duyanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Sadik

New member
Ne yazık ki, perde birimleri bazı bölümlerde "gizlenir" ve oradadır, ancak bu alanlarda onu tam elektrik varyantından ayıracak farklılıklar olabileceğini
Selam fikir çatıştıranlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Normender' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Normender, tartışmaya değer

Ceren

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Normender' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Normender, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Umut

New member
Selam katılımcılar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sadik' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Göçmen

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Normender' Alıntı:
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Normender

Zeynep

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Sadik' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler
Bence burada acele karar vermemek lazım @Sadik