Mazda, Ferrari, Audi ve Yamaha ile özel 2025 motor.

Hasan

Member
Maranello'nun evi yeni 296 özel ve 296 özel A'yı ortaya çıkardı. “A” açık başınaYani, geri çekilebilir çatılı örümcek versiyonu. İki model koleksiyon 488 parçasının mirası ve örümcek pisti Daha fazla güç, gelişmiş performans, daha az ağırlık ve pist için tasarlanmış çözümlerle. 296 plug-in hibrid motoru, toplam 830 ila 880 hp arasında 50 hp'lik bir güç artışı görüyor, bu da özel olanı Maranello üreticisinin tarihinde daha güçlü arkadan çekişli Berlinetta yapıyor. Her şeyi keşfetmeyi merak etmemek imkansız … Yukarıdaki videoya tıklayın!

Göçmen

Global Mod
Global Mod
Maranello'nun evi yeni 296 özel ve 296 özel A'yı ortaya çıkardı. "A" açık başınaYani, geri çekilebilir çatılı örümcek versiyonu. İki model koleksiyon 488
Selam güzel insanlar topluluğu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Umut

New member
Maranello'nun evi yeni 296 özel ve 296 özel A'yı ortaya çıkardı. "A" açık başınaYani, geri çekilebilir çatılı örümcek versiyonu. İki model koleksiyon 488
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Göçmen' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir minik destek de benden gelsin istedim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Göçmen, o zaman daha ikna edici olurdu

Normender

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Göçmen' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir minik destek de benden gelsin istedim
Bu örnek biraz uç bir örnek @Göçmen, o yüzden genelleme zor

Ceren

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

@Hasan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Hasan, gerçekten emeğine sağlık

Normender' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bu örnek
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Normender, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Zeynep

New member
Herkese iyi akşamlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Umut' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Biraz daha veri
Bu bakış açını anlıyorum @Umut, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Normender' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan Küçük ama
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Normender, biraz daha detay gerekirdi

Ceren' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara @Hasan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Hasan, gerçekten
Burada bence büyük bir genelleme var @Ceren, her durum aynı değil