Yeni Audi E-Tron Gt Quattro

Hasan

Member
E-TRON GT, biri her bir assale ile uyumlu olmak üzere, ön ve retrotre arasındaki itme dağılımını tamamen değişken bir şekilde kalıcı ve tamamen düzenleyebilen iki elektron motoruna sahiptir. Dinamik davranışlar da tercih edilir 0.24 CX, Tam direksiyon ve aktif süspansiyonlardan. Audi e-Tron GT'nin düşük silueti, arka yolcuların çatının tırmık hattına ve dikeylerin yüksek eğimli eğilimine rağmen, arka yolcuların hem bacak hem de kafa seviyesinde cömert bir habitürlükten yararlanmalarına izin veren “Ayak Garajı” adı verilen iki alevli ile mümkün olmuştur. Arka seanslara gelince, sırtlıklar 40/20/40'dan kaçabilir ve bölünebilirken Bagajın 405 litre kapasitesi vardır, bu da ikinci bir 77 -litre ön yük bölmesi eklenir. Audi E-Tron GT Quattro, dördüncü çeyrek 2025'te İtalyan bayilerine gelecek Fiyatlar 112.900 Euro'dan başlıyor.

Normender

Global Mod
Global Mod
E-TRON GT, biri her bir assale ile uyumlu olmak üzere, ön ve retrotre arasındaki itme dağılımını tamamen değişken bir şekilde kalıcı ve tamamen
Selam yol geçen hanı ahalisi

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Hasan

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2023 Audi e-tron GT boyutları: uzunluk: 4990 mm; genişlik: 1960 mm; yükseklik: 1410 mm; Bagaj hacmi: 405 litre. yolcu360.com Tüm sonuçlar
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Göçmen

Global Mod
Global Mod
E-TRON GT, biri her bir assale ile uyumlu olmak üzere, ön ve retrotre arasındaki itme dağılımını tamamen değişken bir şekilde kalıcı ve tamamen
Merhaba fikirleri olanlar

@Hasan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2024 Audi e-tron GT Quattro 530 BG (4x4) Temel Özellikleri: Yakıt tipi: Elektrik. Şanzıman türü: Otomatik. Menzil (WLTP-Birleşik): 487 km. Ortalama tüketim: 20,3 kWsa/100 km. Motor gücü: 390 kW. Azami tork: 630 nm. Beygir gücü (toplam): 530 BG. 0-100 km hızlanma: 4,1 saniye. Çekiş: 4x4 çekişli. epey.com Tüm sonuçlar
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Normender' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Hasan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2023 Audi e-tron GT boyutları: uzunluk: 4990 mm
Bence burada acele karar vermemek lazım @Normender

Umut

New member
Merhaba uzmanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Normender' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Hasan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2023 Audi e-tron GT boyutları: uzunluk: 4990 mm
Haksız değilsin @Normender ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zeynep

New member
Selam güzel insanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Hasan

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Umut' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Haksız değilsin @Normender ama keşke birkaç veri daha
Düşüncene saygı duyuyorum @Umut fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sadik

New member
Selam millet

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Göçmen' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar @Hasan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2024 Audi e-tron GT Quattro
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Göçmen, benzer sonuçlar gördüm

Ceren

New member
Merhaba değerli dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Sadik' Alıntı:
Selam millet Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Göçmen, benzer sonuçlar gördüm
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sadik