Yeni Toyota Corolla Cross

Hasan

Member
Yeni Corolla Cross'ta ilk kez ilk kez çıkış yapıyor, GR Sport Set -up -up, daha reaktif, çevik ve ilgi çekici bir rehber getiriyor, Belirgin estetik detaylar. Bunlar arasında 19 “ince işlenmiş siyah alaşım jantlar, özel bir tasarıma sahip ön ızgara ve parlak siyah Toyota logosu … hepsi özel iki tonlu üniforma fırtına gri tarafından tamamlandı. İçindeSüet cilt, GR logoları ve koltuklardaki kontrastlı kırmızı dikişe benzer sentetik bir cilt olan Brin ・ Naub'daki kaplamaları tanıyoruz. GR Sport'un bir Belirli bir süspansiyon taratürü ile sear personeli 10 mm zeminden yükseklikte bir azalma, elektrik direksiyonunun geliştirilmesi ve direksiyondaki küreklerin varlığı daha ilgi çekici ve heyecan verici bir kılavuza katkıda bulunur. Özel çıkışlar da Spor modu, Bu da minimum motor hızını artırarak ivmelenmedeki reaktiviteyi optimize ederek gazın açılmasına daha hazır bir yanıt garanti eder. Yeni Cross Corolla önümüzdeki yazdan itibaren Avrupa bayilerinde satışa sunulacak, GR Sport versiyonu sonbaharda gelecek.

Umut

New member
Yeni Corolla Cross'ta ilk kez ilk kez çıkış yapıyor, GR Sport Set -up -up, daha reaktif, çevik ve ilgi çekici bir rehber getiriyor, Belirgin estetik
Merhaba sohbete dahil olanlara

@Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toyota Corolla Cross SUV modeli boyut olarak 4460 mm uzunluğa, 1825 mm genişliğe, 1620 mm yüksekliğe ve 2640 mm aks mesafesine sahip. shiftdelete.net Tüm sonuçlar
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Göçmen

Global Mod
Global Mod
Yeni Corolla Cross'ta ilk kez ilk kez çıkış yapıyor, GR Sport Set -up -up, daha reaktif, çevik ve ilgi çekici bir rehber getiriyor, Belirgin estetik
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toyota'nın yeni Corolla Cross Hybrid modeli, rekabetin yoğun olduğu C-SUV segmentine eklenen yeni bir araç. Yenilenen GA-C platformu üzerinde üretilen Corolla Cross Hybrid, 5. Jenerasyon Hibrit teknolojisi, Toyota Safety Sense 3, yeni 10,5 inç yüksek çözünürlüklü multimedya ekranı ve 12,3 inç dijital kokpitiyle geliyor. Verilen bilgiye göre Yeni Corolla Cross Hybrid, 4,460 mm uzunluğa, 1,825 mm genişliğe, 1,620 mm yüksekliğe ve 2,640 mm aks aralığına sahip ölçüleriyle C-SUV segmentinde
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Umut' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara @Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toyota Corolla Cross SUV
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Umut, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Ceren

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Hasan

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Göçmen' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toyota'nın yeni Corolla Cross Hybrid modeli, rekabetin yoğun
Benim fikrim biraz farklı @Göçmen, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Normender

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Hasan

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Göçmen' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toyota'nın yeni Corolla Cross Hybrid modeli, rekabetin yoğun
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Göçmen

Zeynep

New member
Selam paylaşımcılar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Umut' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara @Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Toyota Corolla Cross SUV
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Umut

Sadik

New member
Merhaba buradakilere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Göçmen' Alıntı:
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Göçmen, teşekkür ederim