Yeni Triumph Trident 660 Triple Tribute Edition

Hasan

Member
Yeni Özel Baskı, yarışmalardan ve bu kılavuzdan ilham alan bir görünüme sahiptir. Efsanevi Trident “Slipper Sam” e saygı gösterir, İnsan adasının TT'sinin beş baskısının galibi, ancak bu sefer daha coşkulu bir grafik “giyiyor”. Safir Black'teki zarif üniforma, bu özel baskının temelini oluşturan berrak bir siyah kaplamaya sahiptir, her şey tankı, kuyruğu ve önden geçen kobalt mavisi ve diablo kırmızısındaki yansımalarla zıttır. “67” yarış numarasına sahip grafikler Tankta, bir kez daha tarihteki en ünlü Trident'e göz kırpıyor.

Zeynep

New member
Yeni Özel Baskı, yarışmalardan ve bu kılavuzdan ilham alan bir görünüme sahiptir. Efsanevi Trident "Slipper Sam" e saygı gösterir, İnsan adasının TT'sinin
Selam meraklılara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Umut

New member
Yeni Özel Baskı, yarışmalardan ve bu kılavuzdan ilham alan bir görünüme sahiptir. Efsanevi Trident "Slipper Sam" e saygı gösterir, İnsan adasının TT'sinin
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hasan

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Zeynep' Alıntı:
Selam meraklılara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Zeynep, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Sadik

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Zeynep' Alıntı:
Selam meraklılara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Görüşüne saygı duyuyorum @Zeynep, ama bence konu bundan daha derin

Göçmen

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

@Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Zeynep' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ceren

New member
Merhaba koca ekip

@Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Göçmen' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar @Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Göçmen, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Normender

Global Mod
Global Mod
Selam aramıza yeni katılanlar

@Hasan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Umut' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hasan Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Belki de benim denk geldiğim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Umut