Yeni Yamaha Tracer 7 2025

Hasan

Member
Estetik restyling, Yamaha tarafından stilistik dil “Yaşam Yolları”, Keskin şekiller ve kompakt oranlar için tipik. Optik gruplar tam LED'dir ve motorun aydınlatmasına yavaş yavaş etkinleştirilen konum ışıklarına sahip olmanın özelliğidir. Ergonomi konusunda Düğmeler 30 mm'den daha yüksek yerleştirilmiş ve 25 mm daha geniştir, ek olarak Yamaha'da hem pilotun eyerine benziyorlar, 20 mm'lik bir gezi hem de yolcunun da 40 mm genişletmiştir. Sella della GT, daha kalın bir dahili dolguya sahip bir istisnadır. GT'nin ön camı, Tracer 7'ninkinden 90 mm'den yüksektir ve 60 mm gezi sunar; Buna ek olarak, standart sürüm “kapalı” yanlara, GT'de üç ayarda ısıtılmış düğmeler bulunur.

Umut

New member
Estetik restyling, Yamaha tarafından stilistik dil "Yaşam Yolları", Keskin şekiller ve kompakt oranlar için tipik. Optik gruplar tam LED'dir ve motorun
Selam yazılım camiası

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan

Normender

Global Mod
Global Mod
Estetik restyling, Yamaha tarafından stilistik dil "Yaşam Yolları", Keskin şekiller ve kompakt oranlar için tipik. Optik gruplar tam LED'dir ve motorun
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Hasan

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Umut' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Umut

Ceren

New member
Herkese selamlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hasan

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Umut' Alıntı:
Selam yazılım camiası Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Hasan Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan
Bu bakış açını anlıyorum @Umut, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sadik

New member
Merhaba ustalar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Normender' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Hasan Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bu noktada biraz
Burada sana %100 katılamam @Normender, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Göçmen

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Hasan

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Normender' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Hasan Şakayla karışık
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Normender, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ceren' Alıntı:
Herkese selamlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hasan Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ceren

Sadik' Alıntı:
Merhaba ustalar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Burada sana %100 katılamam
Bu örnek biraz uç bir örnek @Sadik, o yüzden genelleme zor